Årets første Rabarbrasuppe ble laget i går. tradisjonen her er å koke den med finklippet Basilikum,
brunt økologisk sukker, og kanel hører også til.
Den smaker like godt kald som varm.
Oppskrift ca.
2 stilker rabarbra
1 dl. brunt sucker
1 ts. kanel
en neve finhakket basilikum
3/4 l. vann
Skrell stilkene og kutt dem opp i passé biter. ha alt i kjele og kok i ca. 10 min.
Kan serveres med krem eller is, kjeks, eller alene.
Den smakte deilig i går. Jeg hadde besøk av ei venninne, og vi nøt litt av dagen ved lysthuset
Familie,Hage,Galleri,Kanotur,Konserter,Lysthus
Hage
(89)
mat
(38)
Urter
(26)
Familie
(24)
Konserter
(20)
Økologi
(20)
Foredrag
(19)
Filosofi
(15)
Artikler radio tv
(14)
Galleri
(11)
Helse
(11)
Kanoutleie
(11)
Liljer
(8)
Interiør
(7)
Roser
(7)
Vinter
(7)
Peoner
(6)
Iris
(5)
Lysthus
(5)
Bever/fiske
(4)
Gamlestua
(4)
Geologi
(3)
Hønene
(3)
Hestene
(2)
Hosta
(2)
Program
(2)
Reiser
(2)
Reiser ferie
(2)
Riddersporer
(2)
Sommerfugler
(2)
pelargonia.
(2)
Bever
(1)
Veldedighet
(1)
krokus
(1)
oppussing
(1)
verktøy
(1)
fredag 23. mai 2014
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Høres veldig godt ut! Kanskje jeg må prøve den?
SvarSlettDen er veldig god, du kan lage pai også med dette krydderet , med rabarbra og epler, eller jordbær :)
SvarSlett