lag det helt fra bunnen av, eller kjøp vanlig sursild, og fyll på med det du liker. :) Din egen personlige julesild smaker alltid best, og er hyggelig å gi bort.
Familie,Hage,Galleri,Kanotur,Konserter,Lysthus
Hage
(89)
mat
(38)
Urter
(26)
Familie
(24)
Konserter
(20)
Økologi
(20)
Foredrag
(19)
Filosofi
(15)
Artikler radio tv
(14)
Galleri
(11)
Helse
(11)
Kanoutleie
(11)
Liljer
(8)
Interiør
(7)
Roser
(7)
Vinter
(7)
Peoner
(6)
Iris
(5)
Lysthus
(5)
Bever/fiske
(4)
Gamlestua
(4)
Geologi
(3)
Hønene
(3)
Hestene
(2)
Hosta
(2)
Program
(2)
Reiser
(2)
Reiser ferie
(2)
Riddersporer
(2)
Sommerfugler
(2)
pelargonia.
(2)
Bever
(1)
Veldedighet
(1)
krokus
(1)
oppussing
(1)
verktøy
(1)
onsdag 11. desember 2013
Julesild
Tid for å lage julesild. Her er årets resultat. Det er laubærblad, rosa pepper, kanelstang, einerbær, løk og en klonk akkevitt.:)
lag det helt fra bunnen av, eller kjøp vanlig sursild, og fyll på med det du liker. :) Din egen personlige julesild smaker alltid best, og er hyggelig å gi bort.
lag det helt fra bunnen av, eller kjøp vanlig sursild, og fyll på med det du liker. :) Din egen personlige julesild smaker alltid best, og er hyggelig å gi bort.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar