Familie,Hage,Galleri,Kanotur,Konserter,Lysthus

Hage (89) mat (38) Urter (26) Familie (24) Konserter (20) Økologi (20) Foredrag (19) Filosofi (15) Artikler radio tv (14) Galleri (11) Helse (11) Kanoutleie (11) Liljer (8) Interiør (7) Roser (7) Vinter (7) Peoner (6) Iris (5) Lysthus (5) Bever/fiske (4) Gamlestua (4) Geologi (3) Hønene (3) Hestene (2) Hosta (2) Program (2) Reiser (2) Reiser ferie (2) Riddersporer (2) Sommerfugler (2) pelargonia. (2) Bever (1) Veldedighet (1) krokus (1) oppussing (1) verktøy (1)

torsdag 14. august 2014

Trygg Trafikk og første skole dag

Det er alltid en spesiell dag, første skoledag etter ferie. Men i år er det ekstra spesielt for meg, for mine to yngste barnebarn begynner i første klasse på samme skole, og i samme klasse!
 De er ikke tvillinger de har hver sin mor ( mine døttre) :) Og de er født med nesten et års mellomrom, men dog innen for samme år.
da de ble skrivd inn på skolen her i våres fikk de utdelt hver sin flotte lysegrønne ransel.
De var kjempestolte over denne begivenheten, og jeg har fått fortalt alt om dagen, og ranselene har blitt vist frem.
 Det er en kampanje som Trygg Trafikk har, at alle 1.klassinger får ransel som er selvlysende i mørket.
Dette er veldig bra for tryggheten langs skoleveien, og det er også bra for foreldre som slipper å følge kjøpepress på dette området.
Varden har en artikkel i dag der de tar for seg tryggheten langs skoleveien og at det er bra å følge barna til skolen i stedet for å ta bilen : GÅ
At storkontrollen i dag ved Gjerpenskolen ble bøtleggelse av to mødre som var for sent ute... sier litt om hvor utrygt det kan være.. Godt at de har Kontroller og at de lover fler.
Ønsker alle barn lykke til både på skolevei og i skolen  :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar