Familie,Hage,Galleri,Kanotur,Konserter,Lysthus

Hage (89) mat (38) Urter (26) Familie (24) Konserter (20) Økologi (20) Foredrag (19) Filosofi (15) Artikler radio tv (14) Galleri (11) Helse (11) Kanoutleie (11) Liljer (8) Interiør (7) Roser (7) Vinter (7) Peoner (6) Iris (5) Lysthus (5) Bever/fiske (4) Gamlestua (4) Geologi (3) Hønene (3) Hestene (2) Hosta (2) Program (2) Reiser (2) Reiser ferie (2) Riddersporer (2) Sommerfugler (2) pelargonia. (2) Bever (1) Veldedighet (1) krokus (1) oppussing (1) verktøy (1)

onsdag 28. august 2013

urter

En av mine favoritter er : Bjørnerot, god til skalldyr og fisk, men prøv den også i rømmedip inntil spekemat.
 Her har jeg brukt den på ovnsbakte rotgrønnsaker.
 Bjørnerot er flerårig,og tåler den norske vinteren godt. smaken kan ligne på  karry.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar